Bedste skridsikre yogastrømper – test 2022

Vil du være sikker på, at du ikke glider rundt i yogaøvelserne, kan du bruge smarte skridsikre yoga strømper. Under bunden har de skridsikre dupper, der hjælper dig. Dupperne på strømperne forhindrer, at du mister grebet med fødderne, når du skal stå sikkert og stabilt.

Du kan få strømper til yogatimerne i mange forskellige designs, hvor der både er sokker uden tæer, med tæer og forskellige længder at vælge mellem. Derfor har vi gjort det enkelt for dig og samlet en række af de bedste skridsikre strømper til yoga i vores oversigt. Så er du klar til at gå i krig med den gode og effektive træningsform.

Reklame
Reklame

Bedste skridsikre yogastrømper

Vi har fundet et udvalg af forskellige yoga strømper fra anerkendte mærker. Der er forskelle i både materiale, design og størrelser, så du hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, hvis du skal bruge et par gode yogastrømper.

Gaiam Grippy No-Slip

  • Polyester
  • Tåsokker
Forhandler Totalpris Læs mere
78,00 DKK → Læs mere

Fra Gaima kan du få yoga strømper med tæer og yoga sokker uden tæer; valget er dit. Med yoga strømper med dupper fra Gaima vil du stå bedre fast, så du får god kontrol under øvelser. Det gælder også, hvis du har problemer med fødderne, der gør det svært at stå stabilt, hvor dupperne vil hjælpe dig.

Strømperne er lavet med spandex i materialet, så de sidder tæt til foden for optimal frihed, mens der samtidigt er silikonebånd indvendigt. Silikonen sikrer, at strømperne sidder sikkert og ikke kan glide af, mens du laver forskellige øvelser.

Gaiam skridsikre yoga strømper dækker størrelser fra 37 og op til 46, så de fleste let vil kunne få et passende par.

Moonchild Grip Socks

  • Bomuld
  • Tåsokker
Forhandler Totalpris Læs mere
60,00 DKK → Læs mere

Med Moonchild skridsikre yoga strømper kan du træne yoga uden risiko for at glide rundt. Du får stor frihed til at bruge fødderne og tæerne, når du dyrker yoga med strømperne.

Strømperne fra Moonchild er dansk design lavet i GOTS certificeret og økologisk bomuld. Der er forskellige designs at vælge mellem i flere farver, så du kan matche dit outfit med strømperne. Det er dog op til dig at vurdere, om du foretrækker en ankelstrømpe som tåstrømpe eller helt uden tæer.

Du kan få de forskellige yogastrømper fra Moonchild i en small eller medium, så du kan få den størrelse, der passer din fod bedst.

Hunkemöller HKMX

  • Bomuld
  • Uden tæer

Fra Hunkemöller kan du få skridsikre yoga strømper med dupper under. Sålen er lavet med flere rækker af skridsikre dupper, der forhindrer dig i at glide rundt, når du laver dine yogaøvelser.

Det er en ankelstrømpe, der sidder komfortabelt om foden og bliver holdt på plads af en god elastik foroven ved anklen. Indvendigt er der også silikonebånd, der sørger for, at strømperne sidder sikkert hele vejen gennem din træning.

Du skal dog være opmærksom på, at modellen kun kommer i en enkelt størrelse.

Tavi Noir

  • Bomuld
  • Uden tæer

Holder du af flotte farver, vil udvalget af skridsikre yogastrømper hos Tavi Noir være noget for dig. De kommer i mange fine nuancer, så du nemt kan finde din yndlingsfarve.

Dog er det ikke kun det store udvalg af farver, der gør strømperne smarte til yogatimerne eller træningen derhjemme på yogamåtten. Tavi Noir strømperne er effektive til brug under yoga, hvor de har et særligt mønster under bunden med skridsikre dupper.

Tavo Noir laver både strømper med og uden tæer, så du kan få et par gode yogastrømper, hvis du ikke bryder dig om tåstrømperne. Størrelserne går fra en størrelse 36 og op til en størrelse 45, så de fleste kan være med og let finde et passende par.

Toesox

  • 1,5 cm tyk
  • Tåsokker
Forhandler Totalpris Læs mere
115,00 DKK → Læs mere

Hvis du skal bruge et bredt udvalg af forskellige muligheder, kan du fra mærket Toesox få både yogastrømper og træningssokker.

Deres yogastrømper kommer i mange forskellige udgaver, hvor du både kan få dem uden tæer og med adskilte tæer. Oveni har de forskellige designs, hvor der både er forskellige farver og fine detaljer. Du kan blandt andet få udgaver, der har et hul og er åbne ovenpå, så du kan få ekstra luft til fødderne, når du træner.

Toesox laver også en sportsstrømpe uden skridsikre dutter under foden. De egner sig særligt godt, hvis du skal ud at vandre eller gerne vil bruge strømperne, når du løber eller træner på anden vis med sko på. Strømperne er effektive til at lede fugt væk fra fødderne, så du undgår friktion og vabler.

Det skal du vide om at købe skridsikre yogastrømper

Yogastrømper kan hurtigt blive en fast del af dit yogaudstyr. De er både komfortable at have på, hjælper dig med at holde varmen og vigtigst af alt: De sørger for, at du ikke kan skride under træningen.

Her har vi samlet en række overvejelser, du bør gøre dig, før du køber et par skridsikre yoga strømper:

Hvordan får jeg den rigtige størrelse?

Du skal have yoga strømper i den rigtige størrelse, så de passer til din fod. De må hverken være for store eller for små, men de skal sidde tæt til foden, så de ikke er i vejen, når du udfører dine øvelser.

Husk at tjekke størrelsesguiden, så du er helt sikker på, du kan få dine udvalgte strømper i din størrelse.

Hvad er yogastrømper, og hvornår skal du bruge dem?

Yogastrømper er udviklet med henblik på at optimere din træning, når du dyrker yoga. De sikrer både, at dine fødder er varme og komfortable, men de udvalgte modeller i oversigten giver dig også mere stabilitet med skridsikker bund.

Den skridsikre bund forhindrer dig i at glide eller skride, mens du står i en stilling og fokuserer på vejrtrækningen. Det kan i værste fald ende med, at du falder, hvis du ikke har et underlag under fødderne, der forhindrer, at du mister balancen.

Yogastrømper kan bruges af alle hele året rundt; der er både lette strømper til sommer og mere isolerende til vinter. Du skal bare finde den model, der passer bedst til dine fødder og behov, når du dyrker yoga.

Yogastrømper: Tåsokker eller Ballerinastrømper?

Der er forskellige modeller indenfor yogastrømper, så du nemt kan finde den udgave, der bedst passer til dine behov. Det er dog også en smagssag, om du foretrækker et par korte ballerinastrømper, eller du vil have bedre føling med adskilte tæer i tåsokker.

Hvis du let får varme fødder, når du dyrker yoga eller lignende aktiviteter, så er et par strømper helt uden tæer gode. Modellen er åben, så du eksempelvis i sommervarmen slipper for svedige fødder. Du kan få åbne strømper både med og uden tæer.

Hvis du derimod let kommer til at fryse om fødderne, kan du vælge en lukket yogastrømpe. Der er både udgaver med et kort skaft, men har du brug for ekstra varme, kan du vælge en udgave med et længere skaft, der går op af benet.