Gua Sha ansigtsrulle – en introduktion

Annonceindhold

Reklame
Reklame

Gua Sha og ansigtsruller er en ældgammel teknik fra Kina der i årevis har været brugt til at fremme naturlig skønhed.

En Gua Sha ansigtsrulle er både et redskab til selvforkælelse og til at genskabe din huds naturlige glød.

Har du aldrig prøvet at bruge en Gua Sha ansigtsrulle før, får du her en introduktion til hvordan du gør, og hvad du skal bruge.

Vælg din krystalsten

Gua Sha ansigtsrullen er et lille redskab som du nemt kan holde om, og for enden sider der en krystal eller jadesten der masserer dit ansigt.

Reklame
Reklame

Du kan få Gua Sha ansigtsruller med forskellige krystalsten i, og hvis du samtidig ønsker at fremme særlige energier, kan du vælge en særlig sten til formålet: 

  • En ametyst krystalsten fremmer beslutsomhed og balance samtidig med at det har en positiv effekt på kreativiteten
  • En rosekvarts krystalsten tilføjer en beroligende energi og har positiv og kærlig indvirkning. Rosekvarts står også for tryghed
  • Tigerøje krystalsten står for styrke, selvtillid og jordforbindelse, den kan give dig indvendig ro til at håndtere en stresset situation.

Der findes et stort udvalg af krystaller, og du kan med fordel også vælge mellem flere forskellige Gua Sha sten og ansigtsruller som du skifter mellem ved behov.

Hvad gør en Gua Sha ansigtsrulle

  • Giver en behagelig og afslappende massage af ansigtsvævet
  • Øger blodgennemstrømningen
  • Styrker bindevævet
  • Stimulerer lymfeknuder
  • Reducerer rynker
  • Giver ansigtet fornyet elasticitet
  • Positiv effekt på rander og poser under øjnene

Det er faktisk kun et lille udsnit af hvad en Gua Sha ansigtsrulle kan gøre for din hud. Den ældgamle teknik har været anvendt i Kina til alverdens hudproblemer og smertelindring. 

Sådan gør du

Du kan evt. opbevare din Gua Sha ansigtsrulle og krystalsten i køleskabet. Det giver en ekstra kølende og lindrende effekt når du bruger den.

Er det første gang du bruger en ansigtsrulle så masser altid fra midten af ansigtet og ud mod kanten af ansigtet.

Der findes forskellige teknikker som du kan øve dig i undervejs og mærke efter hvorvidt de virker for dig. 

Ønsker du f.eks. at behandle særlige problemområder så kan du gentagende gange med rolige men faste tryk rulle på stedet, men altid indefra og ud.

Husk altid at din Gua Sha ansigtsrulle ikke må bruges på tør hud, brug evt. et par dråber plejende olie eller et andet lækkert fugtgivende produkt. 

Gua Sha rullen kan med fordel også bruges til at indarbejde et plejende produkt ekstra grundigt i huden.

Sådan rengør du din Gua Sha ansigtsrulle

Din Gua Sha ansigtsrulle kan du rense i et saltbad bestående af 3 dl vand og 1 spsk. salt. Krystalsten skal dog også jævnligt renses for negativt energi hvilket kan gøres på flere måder, der findes forskellige teknikker du kan finde på nettet som du kan bruge til at forny din krystals energier.