5 øvelser til udendørs yoga

Yoga er fantastisk at lave udenfor, især når solen skinnerog vejret er dejligt. Der er dog nogle få ting, du skal huske, når du dyrker yoga udenfor, f.eks. at du skal finde et plant underlag at øve på, og at du skal sørge for at have en måtte eller et håndklæde til at beskytte dig mod eventuelle ujævnheder i jorden. Her er fem yogaøvelser, der er perfekte at lave udenfor:

  • 1. Solhilsner – Start din yogatræning med nogle solhilsner. Det hjælper dig med at varme din krop op og gøre dig klar til resten af din praksis.
  • 2. Krigeren – en fantastisk måde at strække benene og åbne dine hofter. Sørg for at holde ryggen lige og skuldrenened, når du laver denne stilling.
  • 3. Trekanten – Trekanten er en god måde at strække siderne på og åbne brystet. Sørg for at holde ryggen lige og skuldrene nede, når du laver denne stilling.
  • 4. Kamelen – Kamelen er en god måde at åbne brystet og strække ryggen på.Sørg for at holde ryggen ret og hofterne nede, når du laver denne stilling.
  • 5. Dødemandsstillingen – Savasana er en god måde at slappe af på i kroppen og sindet i slutningen af din træning. Sørg for at fokusere på dit åndedræt og slip alle spændingerne i din krop.

Hvilken yoga måtte er bedst til at bruge udenfor?

Der er et par ting, du skal overveje, når du vælger en yogamåtte til udendørs brug.

Reklame
Reklame

For det første skal du sikre dig, at måtten er tyk nok til at beskytte dig mod ujævnheder i underlaget. Hvis du laver det på terrassen, så få lavet fliserens først.

For det andet skal du vælge en måtte, der er lavet af et holdbart materiale, der kan tåle at være udendørs. For det tredje skal du måske vælge en måtte, en miljøvenlig måtte, hvis du er på udkig efter noget mere bæredygtigt.

Reklame
Reklame
Prøv Yogavivo gratis i 30 dage

Prøv online yoga hos Yogavivo, gratis i 30 dage.

Eller læs anmeldelsen her.

Søg på siden