Casall yogamåtte – TEST og TILBUD 2022

Et hurtigt kig på bestsellerne i kategorien yogamåtter afslører, at Casall er endda et meget populært valg.

Det skyldes i høj grad den høje kvalitet og det store udvalg, men også, at produkterne har hentet flere topresultater i diverse eksperttests, heriblandt hos forbrugermagasinet TÆNK, der er anerkendt for deres pålidelige og dybdegående tests.

På denne side har vi fundet tilbud på de mest populære Casall yogamåtter.

Derfor skal du vælge en Casall yogamåtte

cropped-yogalogo.png

Casall har i mere end 30 år bevist, at de hører til i toppen af de efterhånden mange sportsbrands på markedet.

Vælger du yogamåtter fra Casall, er brandet i sig selv et kvalitetsstempel. Det bliver underbygget af, at flere yogamåtter fra Casall ryger helt i top i diverse ekspertanmeldelser hos anerkendte forbrugermagasiner som TÆNK.

Reklame
Reklame

En anden god grund til at vælge yogamåtter fra Casall er, at kollektionen er omfattende.

Som vi har vist i oversigten, kan du både få det mest bæredygtige valg som kork eller mere gængse valg, men miljørigtige valg som TPE-plast i deres kollektion.

Har du særlige ønsker til materiale, størrelse, tykkelse eller måske et mindre budget, kan du altid finde et bud fra Casall.

Casall er en af de mange virksomheder, der løbende forsøger at integrere flere miljøvenlige tiltag. Samtidig er farve- og designskalaen i sortimentet stort, så du nemt kan finde yogamåtter fra Casall, der afspejler din personlighed. 

Top 3 populære Casall yogamåtter

Her præsenterer vi dig for 3 af de bedste yogamåtter fra Casall, hvis du skal i gang med at træne yoga selv eller drømmer om en helt ny måtte til dine faste øvelser.

Casall Grip & Cushion III

Vi lægger ud med at se nærmere på Casall Grip&Cushion, der ifølge TÆNK er en af de bedste, hvis ikke den bedste, skridsikre yogamåtte i test.

Yogamåttens høje kvalitet skinner bl.a. igennem på skridsikkerheden, der gentagne gange bliver fremhævet i anmeldelsen af TÆNK.

Selvom overfladen er fremstillet af en blanding af PU og naturgummi, er den på ingen måde glat, når du træner.

Den føles super komfortabel, selvom du kommer til at svede eller dyrker hotyoga.

Faktisk gør fugt kun grebet endnu bedre – et karakteristika for de hurtigt absorberende yogamåtter i naturgummi.

Casall Grip&Cushion er og bliver en af de bedste skridsikre og de bedste tykke yogamåtter.

Måtten har en god tykkelse på 5 mm. Du bør som regel vælge yogamåtter i tykkelsen 4 til 6 mm, hvis du ikke har særlige problemer med knæ og ryg og skal have en tykkere beskyttelse af leddene.

En unik feature er også, at Casall Grip&Cushion er bredere end mange andre lignende produkter. Du får et par ekstra centimeter til at udfolde dig på, hvilket kan være en stor gevinst i den daglige træning.

Komforten er kort og godt i højsædet, ligesom du med valget af naturgummi ikke alene får stor slidstyrke, men også et biologisk nedbrydeligt materiale.

Den kan have en særlig lugt, når du lige får den, men det forsvinder hurtigt ved brug.

Reklame
Reklame

Yogamåtten fra Casall ligger i den højere prisskala, ligesom den er lidt tungere, men den er både skridsikker og tyk til dig, der gerne laver eller vil lave yoga.

Casall Yoga Mat Natural Cork

En af de store fordele ved at se i retning af et brand som Casall er den store alsidighed i produktudvalget.

Eftersom kork er blevet et attraktivt materialevalg i forhold til eksempelvis PVC, finder du selvfølgelig også smarte måtter fra Casall i kork. Det er mere miljøvenligt i forhold til PVC og lignende materialer.

Casall Yoga Mat Natural Cork er en af de kork yogamåtter, der gør det ekstra godt i test.

Casall Yoga Mat Natural Kork har fået karakteren 5 stjerner ud af 6 hos iForm, hvor den store blødhed er en af de helt store forcer.

Begejstringen hos iForms testpanel bliver bl.a. understreget af kommentarer som: ”Faktisk er den så blød, at vi fik lyst til at lægge os på den med kinden mod overfladen og bare slappe af”.

Uanset materialevalg skal du altid være OBS på hvor tyk en yogamåtte, du vælger.

Hele hemmeligheden er at finde den yogamåtte, der støtter din krop bedst muligt under yogatræningen – uden at du mister den stabilitet, der er så vigtig inden for yoga.

Et godt fingerpeg er at bevæge dig inden for intervallet 4 til 6 mm, og med Casall Yoga Mat Natural Cork får du en 5 mm tyk måtte.

Den vil derfor med stor sandsynlighed giver dig den nødvendige støtte under træningen, hvis du ikke har særlige behov.

I udvalget af yogamåtter fra Casall er ikke kun bæredygtige, men også økologisk valg som kork. Det er derfor en måtte for dig, der både gerne dyrker din egen krops sundhed, men også vil passe på vores planet.

Casall Position

Casall Position er et godt valg til dig, der går målrettet efter en af de mest prisvenlige yogamåtter på markedet. Den er i en fin kvalitet, har en let vægt og er blevet kåret som et top 3-produkt af TÆNK.

I deres anmeldelse hæfter TÆNK sig ved, at du får en både god og billig løsning, som fungerer til en lang række formål – og derfor ikke kun yoga.

Som TÆNK skriver, klarer yogamåtten i TPE-plast sig fint i forhold til parametre som skridsikkerhed, lugtgener og tykkelse. Omvendt kan du sagtens finde yogamåtter, der er mere optimal, hvis du vil dyrke yoga på mere fast basis i hverdagen.

Casall Position er forarbejdet i genbrugsmaterialet TPE-gummi. Det er et mere bæredygtigt valg end f.eks. PVC. Måtten er lavet med TPE-gummi i 2 lag, der har et bedre greb end andre måtter i materialet.

Skridsikkerheden er for Casall Position fin, men du kan opleve, at hænderne glider en smule, hvis måtten bliver fugtig.

Kommer du let til at svede eller dyrker yoga i varme, kan yogamåtter i naturgummi have et bedre greb.

Med en tykkelse på 4 mm er det en tyndere yogamåtter fra Casall, der stadig er fin til yoga. Det gør det nemt at tage yogamåtter fra Casall med på farten, og oveni fylder det ikke meget, når den skal være opbevaret efter brug.

Casall yogamåtte tilbud

Se tilbud på billige yogamåtter fra Casall

Vi har fundet yogamåtter på tilbud fra Casall.

Priserne og udvalget opdateres hver uge, så du kan være sikker på at finde et godt tilbud.

Du kan bruge filtrene nedenunder til at vælge den type yogamåtte du vil have, fx “tyk yogamåtte” eller “rejse yogamåtte”. Du kan også vælge kun at se tilbud.

Vis kun tilbud?
Vælg type
399 kr.
450 kr.
Casall Yogamåtte Position 4mm
549 kr.
600 kr.
Casall Travel 4 mm Yogamåtte, blå