Tips til den gode yoga ferie

Annonce

Vi tager på yoga- og meditationsrejser som aldrig før. I denne tid, hvor selvbevidsthed og metal velvære står højt på listen over kvaliteter, vi ønsker at fremme, er antallet af de, der skifter den klassiske sommerferie ud med disse spirituelle rejser, steget væsentligt.

Yoga, meditation og selvkærlighed – en anden måde at holde ferie på

Vi tager på ferie for at komme væk fra dagligdagens stress og jag, for at genfinde vores indre ro og for at få nogle nye oplevelser, der skaber gode minder. 

Mange af os kender det, at ferien i sig selv bliver lidt stressende – vi skal nå en masse, vi skal se det hele, vi er omgivet af mennesker, og støjen og uroen fra alle de andre, der også skal nå det hele, fylder mere end de flygtige øjeblikke med fred. 

Reklame
Reklame

Flere og flere tager på yogaferier for at undgå ovenstående problematik – en yoga ferie giver ro. 

Reklame
Reklame

Hvad kan man forvente af en yoga ferie? 

Der findes mange forskellige variationer af disse rejsetyper. Du kan kombinere yogaoplevelsen med en meditationspraksis, du kan tage et yogakursus som en uddannelse, du kan tage på et par-ophold for at styrke dit forhold. Mulighederne er mange – uanset om du vil afsted alene eller flere.

På din yoga- og meditationsrejse vil du udvikle dig både mentalt og fysisk, du vil føle dig udrenset og klar i hovedet og du vil komme hjem med en masse redskaber du kan bruge i hverdagen. Du kan dermed videreføre oplevelsen af at være i ro, at være udhvilet og at være i kontakt med dig selv. 

Din yoga ferien – vigtigt at huske 

I det følgende vil vi se på de bedste 3 tips til yoga ferien denne sommer. 

Først og fremmest er det vigtigt, at du har logget af alle medier. En yoga ferie er der, vi finder ro, så en god idé er at sætte mailen til autosvar, at logge af alle sociale medier og at lægge telefonen væk. 

Næste tip er at sikre, at din økonomi kan bære tiden afsted. Der er ikke meget, der kan forstyrre vores indre ro som bekymringer om penge, og det er derfor vigtigt at have taget stilling til hvordan rejsen bedst finansieres. Se eventuelt en 2022 guide til kviklån for inspiration og idéer.

Sidst men ikke mindst, så anbefales de at have udstyret i orden – sørg for pakke hensigtsmæssigt og at medbringe al dit yndlings yogatøj. Komfort er essentielt for den gode oplevelse. 

Prøv Yogavivo gratis i 30 dage

Prøv online yoga hos Yogavivo, gratis i 30 dage.

Eller læs anmeldelsen her.

Søg på siden